AJÁNLATKÉRÉS 10 éves a Szépia Hotel

Hírek szépia hotel rss

2012.09.01. - Bor és Művészet Fesztivál
A Bor és Művészet Fesztivál helyszínét a Budapesttől 29 km-re, a Zsámbéki-medence és egyben az Etyek-Budai Borvidék szívében található település, Tök adja. A rendezvény helyszínei, Tök Faluközpont - Kútvölgy és a község határában található 19. századi hangulatos Töki Pincesor.

A Fesztivál a Nyakas-hegy lábánál található festői szépségű község legnagyobb értékeire kívánja felhívni a figyelmet, a borra, a művészetre, az itt élő borászokra, művészekre, a vendégszerető falubeliekre és végül, de nem utolsó sorban a helyi ételkülönlegességekre, egyszóval mindazon dolgokra, amik híressé tették és teszik Tök falut és lakóit.

A rendezők a szervezés során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a Bor és Művészet Fesztivál kiemelkedjen a környékbeli bor és pince fesztiválok közül, a bor és a művészet egyedülálló ötvözetét kínálva a Fesztivál vendégeinek. Nem mindennapi kulináris és kulturális élményben lehet része annak, aki ellátogat Tökre, a Bor és Művészet Fesztiválra.

A Fesztivál első alkalommal 2010-ben került megrendezésre. A nagy számban kilátogató vendégeinknek, résztvevőinknek, helybéli segítőinknek és nagyvonalú támogatóinak köszönhetően elsöprő sikert ért el a Bor és Művészet Fesztivál már az első évben. A második év még több látogató és fellépő vett részt a Fesztiválon, mivel az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz.

Csomagajánlat
Vissza a hírekhez
Facebook Share Tweet